Twan: onze nieuwe Business Development Consultant

Twan Pielaat
juni 5, 2024
IMG 0093 copy

Mijn naam is Twan Pielaat en ik ben 22 jaar oud. Inmiddels ben ik één jaar afgestudeerd binnen het vak management. Deze studie ben ik gaan volgen om mijn ondernemende, creatieve en leidinggevende kwaliteiten door te ontwikkelen.


Als zelfstandig ondernemer (DJ) in de evenementenbranche heb ik ontdekt dat ik veel energie haal uit het contact hebben met mensen en hou ik ervan om een verschil te maken. Vanuit mijn passie, het maken en draaien van muziek, ga ik door het leven met één belangrijk doel “mensen gelukkig maken”. Vanuit dit doel ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging die goed aansluit en waarin ik vooral een belangrijke rol kan spelen in de verbinding tussen mensen (in dit geval collega’s en klanten). Deze rol heb ik bij InQdo gevonden! 


Als business development consultant ga ik bij InQdo aan de slag en kijk ik er enorm naar uit om mijn kennis binnen de ICT wereld te verbreden en mijn reeds ontwikkelde expertise in te zetten om echt wat toe te voegen. Door het warme ontvangst en de gevoerde gesprekken voelde ik mij vanaf moment één welkom. 


Ik ben ervan overtuigd dat ik als frisse wind bij kan dragen aan de professionalisering en groei van InQdo. Als collega’s moeten we natuurlijk allemaal in onze kracht staan, want zo kunnen we het beste met onze cloud en integratie oplossingen iets voor klanten en de wereld betekenen!