Martijn: Onze nieuwe Developer

Martijn Versteeg
mei 16, 2024
Martijn

Een nieuwe baan die ook nog eens gepaard gaat met een carrièreswitch. Hoe zou dat bevallen? Ik kan zeggen dat het enorm goed bevalt en ik me geen zachtere landing bij inQdo had kunnen voorstellen.


Mijn naam is Martijn Versteeg en ik woon met mijn gezin in Nieuwegein. Na een carrière in Finance heb ik besloten om de cijfers achter me te laten en te gaan voor een nieuwe uitdaging. Het werken als zelfstandige met een eigen administratiekantoor gaf veel voldoening maar gedurende de jaren merkte ik toch dat ik het contact met directe collega’s begon te missen. Het sociale aspect, maar ook het neerzetten van een gezamenlijke prestatie, elkaar uitdagen en van elkaar leren zijn voor mij van wezenlijk belang voor mijn job fulfilment.

Dit alles in combinatie met de behoefte aan meer intellectuele uitdaging maakte dat ik mij steeds vaker begon af te vragen of een carrière in de IT niet ook tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Waarbij het programmeren van een hobby zou uitgroeien tot een daadwerkelijke nieuwe carrière. De eerste fijne gesprekken bij inQdo namen alle twijfels weg.

Ik ben dan ook blij dat ik per 1 mei mijn cloud journey als Developer bij inQdo heb mogen starten. inQdo focust zich met AWS op de technologieën waar ik enthousiast van word. Daarbij spreken de open cultuur, de klanten en de grote diversiteit van mensen met verschillende achtergronden mij enorm aan.

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar documentaires en houd ik ervan nieuwe dingen te leren. Zo heb ik een aantal jaar geleden zelf een busje omgebouwd tot camper waar ik met mijn vriendin mee door Europa ben gereisd. Met de komst van onze zoon zijn de tripjes wat korter geworden maar ook van een weekendje weg in eigen land kan ik erg genieten. Verder vind ik het ter ontspanning fijn om aan het einde van de dag nog even m’n hoofd leeg te maken met een rondje hardlopen door het park.

Ik hoop een welkome aanvulling te zijn voor het team van inQdo. De warme ontvangst en de goede begeleiding maken dat er wat mij betreft, om nog maar even in cloud termen te spreken, nu al sprake is van een succesvolle migratie.