Nieuwe branding inQdo

Met trots presenteren we ons nieuwe look: ons logo en website zijn volledig vernieuwd. Niet te missen, maar toch even toelichten.

Peter Perebooms
april 16, 2024
Scherm computer copy

Het vorige logo heeft ruim 13 jaar als ons visitekaartje gediend, maar het was tijd voor een nieuwe uitstraling. Samen met 23G en “Dieuwer met een U” hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuw logo met een geheel eigen karakter. Ronde, vloeiende vormen, gebruik van frisse kleuren en moderne grafische elementen vormen de basis van het nieuwe ontwerp. 


Natuurlijk willen we herkenbaar zijn, dus moet het logo onze identiteit uitstralen. Kernbegrippen voor ons zijn samenwerken, toegankelijk zijn, wendbaar en een mensenbedrijf. En dat we Nederlands zijn, komt natuurlijk ook in het kleurgebruik naar voren. En uiteraard vormt dit de basis van onze nieuwe website. 


Aan onze naam, die toch wel opvallend te noemen is, hebben we niet gesleuteld. Onze opvallende naam hebben we ongemoeid gelaten. Met die ‘Funny name’ zetten we nog altijd onze ‘Serious business’ voort, waarbij kwaliteit voorop staat. Benieuwd waar deze naam eigenlijk vandaan komt? Check deze pagina:

We zijn benieuwd wat je van onze nieuwe branding vindt.

Laat het ons weten!