inQdo behaalt opnieuw de ISAE3402 Type II certificering

succesvolle hercertificering van inQdo

inQdo heeft opnieuw de ISAE3402 Type II certificeringen behaald, die de hoogste normen voor informatiebeveiliging vertegenwoordigen. De audit is in samenwerking met Risklane en accountantsbureau Conclude Assurance uitgevoerd.

Peter Perebooms
april 19, 2024
2 min
In Qdo Ingrid Simons Photography 0107

De ISAE3402 Type II-certificering bevestigt dat de interne controlesystemen van inQdo effectief zijn in het waarborgen van de integriteit en betrouwbaarheid van de door het bedrijf geleverde diensten.


Naast de ISAE Type II-certificering heeft inQdo ook een ISO27001-certificering. De ISO27001-certificering bevestigt dat inQdo voldoet aan strikte internationale normen voor informatiebeveiliging en dat het bedrijf effectieve systemen en procedures heeft geïmplementeerd om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang of manipulatie.


Beide certificeringen zijn belangrijk voor onze klanten omdat ze vertrouwen en gemoedsrust bieden. Ze tonen aan dat wij als bedrijf voldoen aan internationaal erkende normen voor informatiebeveiliging en dat we strenge controles hebben om de veiligheid van hun gegevens te waarborgen. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat ze met een betrouwbare partner samenwerken die hun gegevens serieus neemt en zich inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten.


De certificaten en rapporten zijn voor klanten van inQdo op te vragen, en kunnen gebruikt worden voor de eigen audits. Neem contact met ons op om de certificaten en rapporten op te vragen.