Ari: Onze nieuwe Software Engineer

Ari Saadon
augustus 19, 2024
Ari

Even voorstellen: Mijn naam is Ari, ik ben 27 jaar en heb Informatica gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Met een eerdere achtergrond als backend engineer heb ik besloten om me verder te specialiseren in cloudtechnologieën. Per 19 augustus ben ik begonnen als Software Engineer bij inQdo.


Ik heb voor dit bedrijf gekozen door de klik die ik voelde met de mensen tijdens de gesprekken. Het voelde goed aan; iedereen die ik ontmoette was technisch ingelezen en authentiek, en daarnaast heerst er een sfeer van vertrouwen en vrijheid. Het was duidelijk dat iedereen hier op een leuke manier zijn best doet en dat gaf mij direct een goed gevoel.


Mijn sterkste vaardigheden liggen in het robuust programmeren van complexe logica. Ik houd ervan om moeilijke concepten simpel en krachtig te implementeren, al sinds mijn tienerjaren ben ik actief bezig met programmeren. Ik breng een brede kennis in de Microsoft-stack mee, die ik nu ga inzetten binnen de Amazon- en Python-omgevingen. Het leukste aan mijn werk vind ik het puzzelen met complexe vraagstukken en het uitdenken van softwarearchitecturen op codeniveau.


Naast mijn werk heb ik een grote passie voor kunst en geniet ik ervan om dingen te doen in de natuur. Binnen het team draag ik bij met mijn sterke software engineering expertise, en ik kijk ernaar uit om snel het werk op te pakken en uit te groeien tot iemand op wie men kan rekenen voor alle developmentzaken.